Am ajuns un numar…

Cam asta e concluzia mea vizavi de testele astea ce-o sa le primim la liceu. Am ajuns niste numere pe borderourile lor, ca apoi sa arate cu degetul spre noi intr-un scandal TV. Le trebuie imagine si acoperire, desi parca-parca observ o mica miscare politica excelenta. Anul viitor la BAC, intr-un an electoral, totul va fi foarte bine.

Imi place situatia in care au ajuns profesorii. Cei din liceul meu, nu ma pot referii la altii pe care nu-i cunosc. Vineri ni s-a plans indirect o doamna profesoara, cu doctorat, evident. In urma testarii ăsteia va avea peste 500 de teste pe care le va corecta (cred). O alta profesoara ne-a spus ca nu le va corecta, poate va citi doar numele si direct va scrie din imaginatie ce abilitati are. De fapt, nu nota este importanta, ci abilitatile si aptitudinile elevului. Totul pentru elev !

Sunt eu nebun, dar astept cu mare nerabdare ca profesorul sa vina la clasa foarte relaxat si cu dorinta de a ma invata dupa ce-a corectat o noapte intreaga teste. Cativa dintre noi am invatat ca e degeaba totul, nu exista diplomatie si discutii pentru a cadea la un acord. Exista doar vorbe aruncate in fata si sticle incendiare.

1 comentariu la „Am ajuns un numar…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *