Castiga-ne cu o recenzie – Concurs

Am scris prima mea recenzie de carte cu mult timp in urma. De ce am continuat? Pentru ca am fost motivat, castigand cu ea un concurs a carui premiu consta intr-un pachet de carti. Stiind ca va place sa cititi, echipa site-ului Totuldesprecarti.com a decis organizarea unui concurs pentru voi. Sunt sigur ca fiecare iubitor de lectura are si unele inclinatii spre scris asa ca va invitam sa dati frau liber cuvintelor.

Perioada de desfasurare a concursului: 20 aprilie 2012- 20 mai 2012

Ce trebuie sa faceti?

La acest concurs poate participa oricine doreste, indiferent ca are blog sau nu. Trebuie doar sa faceti recenzia ultimei carti citite, sau a cartii voastre favorite, ori ne spuneti ce carte ati citit si nu vi-a placut. Ne trimite-ti recenzia pe mail la totuldesprecarti@yahoo.com scriind la subiect „Pentru concursul de recenzii”. Apoi noi o sa o publicam pe site-ul Totuldesprecarti.com

Jurizarea

Pe baza de „Like!”. Ca tot e la moda, am decis ca jurizarea sa fie facuta de cititorii recenziilor voastre. Cine aduna cele mai multe Like-uri pe perioada concursului va primi din partea noastra carti a unor tineri debutanti.

Premiul I 

“Razboi cu sufletul” de Ioana Dumitrachescu
“Legamantul iubirii” de Silviu Cristache
“Aventura sonetului” de Alexandrina Chelu
“Amintiri din prezent” de Gratian Lascu

Premiul II

“Razboi cu sufletul” de Ioana Dumitrachescu
“Amintiri din prezent” de Gratian Lascu

Premiul III

“Amintiri din prezent” de Gratian Lascu

La fiecare premiu se mai adauga oportunitatea de a face parte din echipa site-ului Totuldesprecarti.com si o surpriza electronica. Ca de obicei m-am bagat peste tot asa ca mi-am pus cartea la fiecare premiu 🙂 . Cum am obisnuit si pana acum, fiecare va contine o dedicatie si un autograf.

Stiu ca nu este usor sa scrii dar inca mai cred ca sunt oameni care vor sa faca asta. Avem nevoie de un strop de nebunie, un gand bun si sa lasam cuvintele sa se aseze singure pe hartie.

Va urez mult succes tuturor si sunt nerabdator sa dezbatem recenziile voastre !

4 comentarii la „Castiga-ne cu o recenzie – Concurs”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *