Cei mai mari sani din lume

Ieri am avut o mica discutie cu prietena mea despre o fata pe care o cunoastem amandoi, iar eu o cunosc mult mai demult.Totul a inceput normal de la machiaj (nu suport !) si s-a ajuns la „decoratiunile exterioare” ^_^ .

Acum 2 ani (sau 1 an jumatate) la Oradea au fost expuse figurinele de ceara cu unele dintre cele mai mari personalitati ale lumii, actori si scene istorice.Printre figurinele cu Beckham, Ronaldo, Stalin, Osama ben Laden, Brad Pitt, Printesa Daiana, Pavarotti s-a afisat si Lolo Ferrari femeaia care a intrat in Cartea Recordurilor la sectiunea Cei mai mari sani din lume.
Am cautat pe net cateva informatii despre ea (si acum ma mir cat de nebuna poate sa fie o femeie) dar nu am gasit mare lucru.

Lolo Ferrari, numele adevarat Eve Valois, 9 februarie 1963 – 5 martie 2000 s-a nascut Clermond-Ferrand, Franta.Nimic despre viata ei, totul se rezuma la cariera sa de actrita porno.Pe parcursul vietii ei a indurat nu mai putin de 22 de operatii estetice pentru ca sanii ei sa ajunga la o greutate de 3 kg fiecare si circuferinta bustului sa aiba 180 cm ! Intr-un final totul s-a sfarsit tragic, a murit in somn prin sufocare.Timp de multi ani, lumea a crezut ca a murit sufocata de proprii ei sani, dar la terminarea anchetei s-a constatat ca a fost sufocata de sotul ei.Desi in „competitia” pentru Cei mai mari sani din lume s-au mai inscris si alte femei, Lolo Ferrari ramane cea mai cunoscuta.

Locul lui Lolo i-a fost luat de Maxi Mounds.Ea a facut operatii de marire a sanilor cu o noua tehnica, care stimuleaza sa ii creasca de la an la an ! La intrarea in Cartea Recordurilor statiscile erau: ambii sani cantareau 20 kg si o circumferinta de 153 cm ! Ea a declarat ca o distreaza foarte mult atunci cand barbatii se holbeaza la sanii ei.

O alta nebuna, scuzati…concurenta este Sheyla Hershey.Ea doreste sa fie numita Regina mondiala a sanilor.La varsta de 28 de ani, a facut opt operatii de marire a sanilor, avand peste 1.000 cm cubi de silicon ! Doreste sa faca si a noua operatie de marire dar doctorul a refuzat-o motivand:”Femeia aceasta este inconstienta.Nu realizeaza la ce se expune.” spune Manny Alvarez.Operatiile lui Sheyla au fost platite de prietenul ei de care s-a despartit dupa ce a implorat-o sa renunte la a noua operatie.

FOTO

Lolo Ferrari

Sheyla Hershey

Maxi Mounds

2 comentarii la „Cei mai mari sani din lume”

  1. >mai lg` … astea chiar is obsedate 😐 adik nu as face o operatzie d`asta nici de as fi platita :)) rau sa fi asa 😐 unii oameni kiar nu se multzumesc … asa le e felul sau sunt eu paranoia si ceilalti sunt normali ? :-s

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *