Cele mai bune lucruri le faci din prostie

Evident ca nu putea lipsi si o mica analiza a anului care tocmai s-a incheiat. Mai ales ca n-am publicat un articol de cateva saptamani bune, am zis ca o fac acum. Asa ca le luam sistematic, pe luni.

Ianuarie. Ma imbat prea tare si incep prima mea campanie online. Pentru prima data am 1000 de vizite pe blog si 100 de carti pentru o carte primeste reactii pozitive. Imi este salutata initiativa si lumea asteapta cartea pentru care strang bani. Incep sa cred in visul meu nebun. Pupincuristii sunt pe felie si vor sa-mi puna bete in roate. Imi iau carnetul de conducere din a treia incercare. Nu vreau sa merg la facultate.

Februarie. Dupa multe suturi in cur, incep sa am o atitudine mai diferita; tin capul sus fara frica. Ma agit, alerg, dau telefoane, injur, fumez doua pachete pe zi, dau indicatii. Agitatie. Plang cand imi tin romanul in mana. Primele incercari rudimentare de Marketing & Publicitate. In 24 Februarie, de Dragobete, peste 150 de oameni sunt prezenti la lansarea primului meu roman, Amintiri din prezent.

Martie. Apare al doilea tiraj din roman. Pana la sfarsitul lunii se vand 400 de exemplare. Cunosc o gramada de oameni din toate liceele oradene. Imi cumpar primul meu laptop cu banii de pe carte. Discut cu cei de la Ink9 Creative Agency si trec de interviu, devin colaborator si incep sa fac bani din scris, la propriu. Am inima buna si dau cadouri in hartie igienica tuturor pupincuristilor.

Aprilie-Mai-Iunie. Toata lumea imi spune ca nu iau BAC-ul. Stau putin pe ganduri si incep sa violez, abuzez verbal si sa maltratez matematica. Banchet. Sfarsit de liceu. Poze. Albume. Prieteni si imbratisari. Lacrimi. Tot nu vreau sa merg la facultate. Imi sustin lucrarea de atestat in Marketing cu tema Publicitate online: analiza de site.

Iulie. Nu ne intereseaza camerele din examen, copiem. Magnifica zi de 13 Iulie cand aflu rezultatele de la BAC. Ma simt norocos, la matematica iau 5,05 si seara bem in exces. Ma hotarasc tot atunci ca e timpul sa mai fac o nebunie. Curand sunt pe lista de admisi la Marketing, FSEGA, in Cluj-Napoca. Viata mea ia o turnura ciudata.

August. Soare, cald, marketing. Iau prima oara contact cu Marele Oras la Marketing Summer School Cluj-Napoca.creative process

Septembrie. Ma bucur de Oradea pentru ultimele zile. Las in urma Cafeneaua Astoria si toate crasmele pe care le-am colindat. Mai aprind o tigara privind orasul de la Ciuperca. Merg la primul interviu, nu sunt acceptat, incep sa injur. Peste doua zile merg la un alt interviu pentru voluntariat. Festivalul TiMAF 2012! Social-Media Specialist 🙂

Octombrie. Bine te-am gasit, Cluj-Napoca! Studentie, camin, facultate, taxiul mai scump ca si mancarea. Libertate frate! Tin pasul cu TiMAF si ma intalnesc cu o gramada de artisti. Stau la o tigara cu Grasu’ XXL, ciocnesc cu Puya si Ombladon ma intreaba daca imi poate abuza sexual sefa. In camin primim titlul de „Cea mai cacacioasa camera”.

Noiembrie. Liniste, relaxare, primele teste la facultate. Da, nu o sa-mi iau examenele. Pentru doua beri accept sa ma ocup de Social Media & Marketing Online la Ziarul Studentesc. Pentru prima oara sper ca legile marelui Facebook sa fie gresite si sa nu existe cadere a graficului meu perfect. Peste doua saptamani vine propunerea de a ma ocupa de OmniPass si de paginile aferente. Accept. Am coleg de birou un cuptor cu microunde.

Decembrie. Luna cadourilor, zambete, rasete, vin si palinca. Inapoi acasa, orasul isi primeste fiul risipitor. Vechi prieteni. Craciun. Urzeala tronurilor. Mancare impreuna. Anul Nou.

N-am reusit din pacate sa citesc decat 14 carti in anul 2012 si un total de 3038 pagini. In schimb am citit o gramada de blog-uri si am luat contact cu diferiti oameni din domeniu. Incercam sa cititim mai tintit si sa lasam literatura la o parte sau macar sa echilibram balanta.

Un An Nou bun pentru toti si sa avem de doua ori mai multe realizari in 2013! La multi ani!

2 comentarii la „Cele mai bune lucruri le faci din prostie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *