Castiga o strategie de comunicare pentru ONG-ul din care faci parte

Dam voce ONG-urilor la Civic Vox

Se intampla in multe cazuri ca proiectele pe care le deruleaza ONG-urile sa nu fie suficient de cunoscute din cauza unei lipse de comunicare adecvata. Astfel se ajunge in situatia in care societatea civila nu le sustine si sponsorii nu isi aduc aportul material sau financiar.

In acest sens, IAA YP Cluj-Napoca organizeaza in data de 24 Septembrie, incepand cu ora 18.00 la International Ballroom din Cluj-Napoca, evenimentul Civic Vox. Indiferent de pozitia pe care o ocupi in ONG-ul din care faci parte, te asteptam la Civic Vox pentru a discuta cu persoane care activeaza in zona non-profit, dar si cu reprezentanti din mediul de business, care iti vor impartasi din secretele lor pentru a comunica mai eficient.

strategie de comunicare

Iti vor putea raspunde la intrebari: din partea ONG-urilor – Valentin Vesa, initiatorul proiectului ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi în Romania, Razvan Chereches, Executive Director la Center for Health Policy and Public Health, Katie Rizvi, Fondator & CEO Asociatia Little People Romania si Clubul Temerarii, iar din partea mediului business, Andreea Nicoleta Deliu, Head of Corporate Communication and Community Affairs Department la BCR. Moderatorul evenimentului va fi Stelian Burduhos, presedinte JCI Romania.

Castiga o strategie de comunicare

ONG-ul pe care il reprezinti are posibilitatea de a inscrie un proiect pe care doreste sa il deruleze in viitorul apropiat. In urma unei selectii, doua organizatii vor fi premiate si vor beneficia de o strategie de comunicare elaborata de IAA YP Cluj prin care isi vor putea promova proiectul respectiv sau chiar organizatia propriu-zisa.

Azi este ultima zi in care va mai puteti inscrie. Completati formularul aici.

2 comentarii la „Castiga o strategie de comunicare pentru ONG-ul din care faci parte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *