Clarificari pentru carte: De unde se poate cumpara ?

Ce m-a uimit prima oara: am primit comenzi fara oprire. Azi in liceu am observat trei colegi din alte clase care citeau cartea mea. Intr-o clasa de-a 1o-a erau aplecati peste carte si discutau ceva fraza. Evident, s-a facut haz de scenele erotice si de umorul din baia liceului. Am fost primit cu bine inapoi la ore si docamdata nu mi s-a interzis cartea in liceu. Docamdata…

Primul tiraj s-a epuizat sambata seara. La 24 de ore de la lansare deja majoritatea erau rezervate. Multi prieteni din tara s-au pus pe lista de asteptare de dinainte ca sa fie siguri ca ajunge cartea la ei cat mai repede. Mda, fetilii alea de la Posta Romana ar trebui sa se miste mai repede nu sa stea la discutie – referire stricta la filiera Rogerius.

Sa lamurim un lucru important: n-am afirmat ca s-au intamplat toate cele prezentate in carte. Observatorii directi – colegii mei de generatie in principal – stiu adevarul iar de la ei puteti afla mai multe. De la mine, sigurat, doar atat veti afla: trairile din carte va vor spune cat anume e adevarat si cat nu.

De unde se poate cumpara?

Pentru doritorii din Oradea cartea se poate achizitiona de la cafeneaua Lazy Corner (langa Facultatea de Mediu) sau de la mine personal. Pentru cei din tara, doar de la mine docamdata.

Pretul? 10 lei (plus taxele postale suportate de voi daca se trimite in tara)

Imi trimiteti un mail pe gratian.lascu@gmail.com cu numele vostru complet, adresa unde sa ajunga impreuna cu codul postal al strazii si un numar de telefon in caz de ceva.

Va multumesc tuturor pentru sustinerea si increderea acordata unui tanar ce a avut un vis nebun.

 

10 comentarii la „Clarificari pentru carte: De unde se poate cumpara ?”

  1. Buna Gratian. Am fost in aceasta dimineata,la cafeneaua de la care spuneai ca se poate achizitiona cartea. Am dat peste o domnisoara care cred ca era proassssss…pat angajata,mi-a spus ca ea nu stie nimic de acest lucru. Am vazut pe raft un exemplar al cartii,i l-am aratat in sperata ca poate isi va da seama despre ce e vorba,nu a fost asa. Alta modalitate de a cumpara cartea,daca imi poti recomanda,te rog!

    1. Elvis batrane, chiar acum mi-a spus un prieten ca vine de la cafenea si a cumparat cartea de acolo. Ce ciudat! Am sa discut azi cu cei de la Lazy Corner sa vedem care a fost problema.
      Oricum, trimite-mi pe mail datele tale si te contactez eu sa vedem cum facem 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *