Conferinta de Marketing Sportiv din Cluj te cheama la antrenament

Tata voia sa ma faca fotbalist. Mergeam impreuna sambata la meciurile echipei FC Bihor si imi placea sa simt emotia stadionului. A venit si toamna in care „implinisem varsta legala” de 6-7 ani pentru a participa la selectia lotului de junior. Nu stiu daca s-a inteles cu antrenorul, insa am facut parte din lotul de juniori FC Bihor.

Da, am renuntat. Jucam pe postul de portar pentru ca eram mai inalt si mai grasut decat ceilalti baieti, iar mingile se loveau efectiv de mine. Mai exact: nu prea reuseau sa marcheze un gol cat timp eu eram in poarta. Poate aveam un viitor, dar era plictisitor sa te uiti la altii cum alearga.

Apoi am avut o trecere spre sah, snooker si intr-un final nu am practicat nici un sport. Insa, daca ar fi sa aleg acum un sport care sa zic ca imi place, acela ar fi boxul. E atat de multa dorinta de lupta si meticulozitate in tactica, incat nu are cum sa nu iti placa. Poate imi place si de ce este un sport individual. Te bazezi doar pe tine si doar tu esti responsabil de rezultatul final.

Invit toti pasionatii de sport sa participe la discutiile despre sport si marketing din cadrul Conferintei de Marketing Sportiv din Cluj-Napoca. Conferinta va avea loc in data de 20 martie 2015 la Sala Polivalenta din Cluj. Pentru agenda evenimentului si bilete, intrati aici.

Apropo, Chinezu cauta coleg sau colega pentru acest eveniment care sa faca live-blogging pe blog-ul lui personal.

publicitate sportiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *