Disparut din peisaj

Am lipsit din peisaj patru zile, groaznice… Totul a inceput cu o bere bauta din placere, destul de călduţă. Apoi a continuat cu o invitatie la un majorat, un fel de băută ad-hoc fara fiţe si figuri. La fel, totul a inceput cu o bere. Dar rece. De fapt, foarte rece! Si-a continuat cu o alta bere. Rece. Si-o alta bere. +1 + 1 + 1, pana la ora 4 dimineata tot cu beri reci.

Peste cateva zile simti o durere in zona amigdalelor. Te gandesti ca nu e nimic grav si cauti tabletele Strepsils preventiv. Dupa 24 de ore iti dai seama ca nu mai tanjesti dupa tigara deoarece atunci cand tragi amigdalele se apropie si durerea apare. Asa incepi sa ai febra…

Recunosc, cand vine vorba de febra sunt un caz special. Se manisfeta intre 38-40 grade Celsius si pe cateva zile, peste 3 de cele mai multe ori. M-am prezentat la medic, m-a consultat alea-alea si i-am spus ca am febra de 3 zile. Ea m-a linistit ca pot sa mai am inca 3-4 zile febra. Asa a inceput un alt episod, in care urasc medicii, o parte din ei. Am ramas uimit de modul in care inteleg ei să-şi faca meseria si asocierea lor cu cuvintele răspundere si responsabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *