Start la vAALuntar 2013!

Sesiunea te stoarce de tot. Te termina. Fiecare celula din tine tanjeste dupa cateva minute de liniste. Si pace. Si relaxare. Si sa arunci dracului toate cursurile, seminariile, cartile si foile pe care ai incercat sa-ti pui in ordine gandurile.

Vrei sa tii in mana o carte care sa iti faca placere cand o citesti. Noroc cu baietii astia de la Editura All, pardon – dom’soara Loredana Modoran, care au inceput editia a doua de vALLuntar.

Anul trecut am fost prins cu lansarea cartii mele si cu alte agitatii prin jur. Anul acesta particip in totalitate si plantez macar un copac, daca nu mai multi. Deci daca ai un blog cu vechime mai mare de un an, postezi minim o data pe saptamana si nu ai atecedente de la prima editie (a se citi cu atentie regulamentul) hai sa trecem la treaba!

Per total in anul 2013 vreau sa citesc mai multe carti de specialitate decat carti de literatura. Sau macar sa gasesc un echilibru intre ele. Incercam sa lasam restantele deoparte si sa ne concentram cu adevarat pe ce merita invatat. Am titlul celor doua carti si ambele fac parte din sectiunea Academica, categoria Marketing. Au acolo ceva bun-bun de tot despre Marketing Online 🙂

vALLuntar 2013.cdr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *