>INCREDIBIL: Prins cu 6,5 tone de cannabis

>
Cand am auzit stirea era sa cad pe jos de ras.Tinand cont ca politistii nostri romanei sunt inaintati in grad daca gasesc un pustan cu cateva grame de cannabis, oare ce grade au cei care au prins pe cineva cu 6,5 tone de cannabis ? :))

Potrivit ziarului Ananova, politistii nigerieni au gasit la un batran de 114 ani pe nume Sulaiman Adebayo din Ogun, Nigeria, 254 de saci plini cu cannabis.Batranelul este un simplu fermier (sau ce o fi la varsta lui) si a declarat ca a crezut ca in saci este orez.

„Cantitatea de droguri arata ca este vorba de o implicare la nivel inalt”, a declarat directorul Agentiei nigeriane Antidrog, Ahmadu Giade.

Totusi, daca este sa gandim logic, ce implicare la nivel inalt intr-o cerc de dealer de droguri se poate baga un batranel de 114 ani ? :)) Pana acum nimeni nu a gasit nici o explicatie si autoritatile nigeriene cred ca batranelul este senil.

Am facut niste calcule.Se pare ca toata cantitatea de 6,5 tone cannabis valora 26.000.000 Euro =))) Un fel de Irinel de Nigeria

1 comentariu la „>INCREDIBIL: Prins cu 6,5 tone de cannabis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *