Instructiuni de impodobire a bradului

Iubesc sarbatorile, de orice tip, dar cel mai mult imi place de Craciun. Imi place sa ma intalnesc cu familia sau prietenii si dai cu mancare si alcooale. Nimic mai frumos ca socializarea, mai ales cand ai burta plina. Atunci incepi sa simti atmosfera si sa te bucuri de cei dragi. Dar pana acolo… Pana acolo tre’ sa impodobesti bradu’ ăla amărât si n-are nimeni numaru’ de telefon a mamei lu’ Fuego!

Vine tata acasa cu un brad, mic, normal, cu o parte de ramuri mai bogata, alta mai saraca. Acum trei ani a venit cu unul mare incat a trebuit sa taiem din el. Nici acum nu mi-a spus de unde l-a adus, dar avea in mana o doza de bere si colinda in timp ce urca scarile.

Anu’ ăsta a cazut pe mine sarcina. Cu cateva minute in urma am terminat de impodobit bestia aia verde, dupa o ora in care mai mult am injurat. Prima oara l-am pus frumos in suport, apoi m-am intrebat: „Si acum…?”. Printr-un sertar am gasit 7 globuri, ceva beteala furata din Generala (mereu rad la faza asta) si un vârf spart. Am inchis ochi, Hocus-Pocus, gata impodobitul!

Ma asteptam ca anu’ ăsta sa nu-i mai lase sa vanda brazi fara instructini de impodobire a bradului. Sa fim seriosi, chiar ar iesi bani! Sigurat mai sunt multi in situatia mea. E incredibil de greu sa faci pe altcineva multumit, ca vedeti voi, aici e problema… Eu am avut noroc ca m-am grabit sa-l fac atunci cand sunt singur acasa, altfel sigurat vreo voce feminina ar fi inceput sa-mi zica despre nu-stiu-care glob nu sta cum trebuie…

* sursa foto

5 comentarii la „Instructiuni de impodobire a bradului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *