Lansare de carte: Amintiri din prezent de Graţian Lascu

Degetele imi tremura si un gol apare in stomac. Traiesc cele mai agitate zile de pana acum, cand stau putin pe acasa si mai mult fug de la redactor la editor apoi la sediul editurii. Ma intorc din nou pentru alte corecturi si schimbari de sens in propozitii. Se apropie ziua cea mare! Ziua in care imi voi indeplini un vis.

Va invit vineri, 24 Februarie, sa fiti alaturi de mine la lansarea romanului „Amintiri din prezent”. Lansarea de carte va avea loc la Hotel Continental, sala Palladinum, începand cu ora 17.

In cadrul lansarii de carte vor lua cuvantul Prof. Univ. Florin Ardelean, Prof. Ec. Virgil Blage, jurnalistul Florin Budea si reputatul om de cultura Mircea Bradu.

Astept cu mare drag pe oricine doreste sa vina, nu este pe baza de invitatie sau limita de locuri 🙂

„Amintiri din prezent” este romanul meu de debut scris cu un an si jumatate in urma. Dupa unele zbateri dureroase ca ale nasterii am reusit sa finalizez proiectul ăsta nebunesc. In roman aberez despre dragostea adolescentina, o iubire privita din perspectiva psihologica intr-o lume scaladata de viciu si vulgaritate. Puritatea trairilor in sec XXI ramane un subiect marginal pe care eu il aduc in discutie, dând o lectie dura tuturor învăţaţilor ce au o forma fara fond.

 

52 de comentarii la „Lansare de carte: Amintiri din prezent de Graţian Lascu”

   1. daca oltenia era aproape de ardeal si bucurestiu’ de oradea clar venea… da’ asa
    nu am cum sa ajung… 🙁 oricum, multa multa bafta sa ai, vroiam sa zic maine,
    da’ realizai (cum se zice la Oltenia) ca nu stiu ce zi e azi. :)) Da, am citit, multa
    bafta vineri! :* ar fi ceva daca ai posta o filmare o chestie, si pe blog. impresii
    „live” „fara numar” -zic si eu 😛 – No, noapte buna! :))

 1. Felicitari!!! Incerc sa vin si eu, n-am fost in viata mea la nici o lansare de carte, sau de orice altceva. Cum se procedeaza de obicei? Ma prezint la hotel si apoi?? Tre` facut ceva anume, zis ceva la intrare?

  1. Multumesc 🙂
   Ajungi la hotel, intri pe la receptie si ai sa vezi in dreapta o sala de conferinte. Poti sa intrebi daca nu te descurci iar cineva te va indruma. 🙂
   Te astept cu mare drag !

 2. Sincere felicitari pentru aceasta reusita.Fie ca va avea succes fie ca nu,sa ai incredere ca se poate mai bine.Multi scriitori nu au fost acceptati la inceput.
  Anyway,a doua carte pe cand? :))

  1. Multumesc frumos ! 🙂
   Da, stiu ca exista multe riscuri iar cartea poate va fi primita cu o spranceana ridicata de generatiile + 30 ani dar spre sa fie totul ok intr-un final.

   Ce sa fac daca mintea mea isi imagineaza multe lucruri la 17-18 ani ? :))

   A doua carte? Habar n-am! Sa o vad publicata pe prima mai intai, dar nu cred ca ma voi opri aici 🙂

 3. Felicitari Gratian. Deabia astept sa o citesc.
  Păcat că nu am cum să ajung tocmai acolo, dar cum a zis si Mihai Nica mai sus ”daca oltenia era aproape de ardeal si bucurestiu’ de oradea clar veneam”

 4. Iata o veste buna!
  Felicitari, Gratian, ma bucur foarte mult pentru tine si abia astept sa iti citesc cartea!
  Data viitoare trebuie sa faci un turneu in lantul Continental..
  Bravo!

 5. Pingback: 22 februarie 2012
 6. L.G. ….vroiam foarte mult sa vin…..dar antrenamentele astea ma omoara…ai habar cat tine ???….poate imi fac o speranta sa ajung si eu…oricum nu scapi fara sa iti cumpar cartea….:P…

  1. Robert batrane, stiu ca 45 minute – o ora tine sigur. Daca nu ajungi, nu e nicio problema. Ne putem intalni saptamana viitoare, doar sa fie bine pentru amandoi !
   Totusi, daca ti se schimba planurile, eu te astept ! 🙂

 7. Pingback: polimedia.us/fain
 8. Pingback: 27 februarie 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *