Lansarea cartii Gayzer de Liviu Andrei la Cluj

Literatura de cutit. Securisti. Homosexuali. Masoni. Toate acestea combinate intr-un roman care a avut succes inca inainte de a vedea lumina tiparului. Si nu doar romanul! Liviu Andrei strange in fiecare oras o multime de oameni care vin la lansarile de carte. Cu sarmul si carisma lui, atragand atentia cu barba, face un update literaturii romaneste. Si acesta e doar inceputul…

Nu stiu daca Liviu Andrei stie de ziua magica pe care o va petrece pe la noi. S-a inhamat la ceva magnific in „ungurimea literara” asa cum ii spune el orasului nostru. Destinul face ca in aceiasi zi sa fie prezent in Cluj si Pascal Bruckner la Carturesti. Sa vedem daca marketing-ul si faima va aduna la lansarea cartii lui mai multa lume ca prietenu’ nostru Pascal. Se anunta o batalie mare. Din cate am inteles, vrea si Mathias Rex sa spuna cateva cuvinte.

Dragi cititori isterici, cantarindu-i mai bine pe cei doi autori, eu aleg sa merg la Liviu Andrei. Ne vedem sambata, pe 24, de la ora 18.30 in Complexul Postei pe Aleea Bibliotecii nr. 13, etaj 1, sala 23. Sa veniti cu pofta de umor negru la voi, altfel nu ne integram bine. Nu uitati ca e de vanzarea cartea si Liviu nu o da cadou ca pe martisoare.

lansare de carte

1 comentariu la „Lansarea cartii Gayzer de Liviu Andrei la Cluj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *