MarketIMM – Oportunitate de Internship sau job in Marketing

Va vine sa credeti ca in Romania mai sunt firme care nici nu isi indreapta atentia spre Marketing? Stiu cativa oameni de afaceri pentru care Marketing e un cuvant ambiguu. Au putin habar despre promovare si cum se face o negociere. Cauza principala a acestei probleme? Frica de a intreba ceea ce nu stiu.

IAA Young Professionals Cluj-Napoca s-a gandit ca e nevoie de o schimbare. Sunt multe propuneri pe piata si multe idei care nu au transpunere in practica. Insa, daca esti antreprenor sau director intr-un IMM, crede-ma ca nu vei regreta daca vei semna condica de prezenta la MarketIMM. ­čÖé

Marketimm Cluj-Napoca

Ce vei afla?

  • cum poti integra marketingul in business-ul tau
  • cum poti obtine maximul de rezultate de la specialistul sau departamentul de marketing al companiei tale

MarketIMM va avea loc in data de 15 Mai 2013 de la ora 17:30 la 20:30, la Hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca. Participarea la eveniment este gratuita si se face exclusiv pe bază de inscriere in limita locurilor disponibile (150 locuri). Formularul de inscriere il gasiti aici.

Esti student si vrei un job?

Daca esti in cautarea unui internship sau a unui job in Marketing, ai ocazia ca CV-ul tau sa fie vazut de toti antreprenorii prezenti la eveniment. Trimite-ne un mail pe adresa iaa.yp.cluj@gmail.com cu subiectul „Internship MarketIMM” sau „Job MarketIMM” (daca ai minimum un an experienta) si CV-ul tau atasat.

Pentru detalii suplimentare poti sa scrii direct un comentariu si iti voi raspunde cu mare placere.

*** Profit de ocazie si de subiectul abordat pentru o mica precizare. In urma cu o saptamana am fost anuntat oficial ca sunt membru cu drepturi depline in IAA Young Professionals Cluj-Napoca! Este o onoare sa fiu coleg cu cei mai faini oameni din Cluj care vorbesc si mananca Marketing ­čÖé

2 comentarii la „MarketIMM – Oportunitate de Internship sau job in Marketing”

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *