Norocul aduce şi câştigul

Cu 5 luni in urma imi odihneam oasele batrane in Orşova, la cativa metrii de Dunare. Mica escapada in tara cu un proiect european m-a schimbat. Pe langa schimbarea culturala, a venit o decizie destul de importanta in viata mea. La cateva zile dupa ce m-am intors acasa, deja aveam domeniu .com si incepea marea nebunie.

Cand eram mai tanar putin, vroiam sa fac bani cu blog-ul. Am inceput sa citesc pe internet tot felu’ de articole despre asta. Avand domeniu Blogspot am adaugat AdSense. Erau unii care sustineau sus si tare ca ei faci bani seriosi din AdSense. Nu, nimic nu s-a intamplat la mine. Stiu de la mai multi bloggeri ca nici ei n-au primit nimic.

Mi-am dat seama intr-un final ca blog-ul poate sa imi genereze castiguri, dar nu neaparat financiare. Au urmat cateva concursuri la care m-am inscris. Sunt pretentios cand vine vorba de asta, asa ca din 15 poate aleg 1-2. Nu sunt un expert in publicitate, insa toate cate le-am castigat pana acum au avut legatura cu putina publicitate unor site-uri/pagini de Facebook.

De curand am castigat primul concurs organizat de site-ul PlayGO.ro . M-am inscris timid deoarece putin tinea si de noroc. Intram in concurs cu articolul Inca sunt copil, deci ma joc iar pe langa articol trebuia sa aleg un numar. Ieseam castigator daca duminica printre numerele extrase la Loto 6/49 se afla si al meu. Da, putin noroc a contat si acum sunt pregatit sa cumpar cadouri de Craciun cu cei 50 Euro pe care ii am pe card. Multumesc mult !

Va invit si pe voi sa urmariti sectiunea de concursuri deoarece ma astept curand sa inceapa unul nou. Pana atunci, ce ar fi sa ne jucam putin pe PlayGo.ro ? 🙂

11 comentarii la „Norocul aduce şi câştigul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *