Saru’mana, cat costa centura de castitate?

M-am trezit dintr-o data inconjurat de informatii de la evenimentele medievale. Oradea si Medias au fost centre pline de cavaleri si printese, cate o sabie din carton si un scut furat de la o gura de canal. Pe langa toate astea, mai erau si vanzatorii aia care nu fraudeaza Statul. Sunt dezamagit de ei pentru ca nici anul acesta n-au adus centuri de castitate pentru vanzare.

Istoria centurilor e cunoscuta de toti. Cand cavalerul mergea la lupta, ii atasa domnitei o centura e castitate ca sa fie sigur de iubirea vietii lui. Asta denota ca nici pe atunci nu aveau barbatii incredere in femei si nici femeile nu erau asa de sfinte. Unele adolescente primeau cadou de ziua lor centuri de castitate de la parinti ca sa nu se masturbeze, era considerata prin evul mediu o problema psihica.

Ce am aflat nou pe langa toatea astea: existau centuri de castitate si pentru barbati. Inca nu stiu cum le puteau purta pentru ca steagul barbatilor se mai si ridica. Alta intrebare la care n-am gasit raspuns: cum scapau femeile de anumite surplusuri din intestine cand purtau fieru’ ala?

Sper sa nu mai aud niciodata de la careva ca femeia in zilele noastre nu e respectata. Norocul a dat peste ele ca au drepturi, altfel nu stiu cum s-ar misca cu o tabla din aia sub jeansi sau fusta scurta.

Insa baietii din evul mediu au omis ceva. Am inteles asta cu femeia care nu are un contact fizic cu alt barbat cat timp tu esti plecat. Cumva inteleg si masurile de protectie pe care le-au aplicat. Insa… Pentru gura, o botniţă n-au inventat?

sursa foto

12 comentarii la „Saru’mana, cat costa centura de castitate?”

  1. nu ma, ca aia nu era considerat sex.
    ca si sexul anal, care faceau asa ceva erau omorati cu pietre 🙂
    si.apoi, parca printesele aveau centuri de castitate.
    cine-si inchipuia ca mandretea palatului sa puna gura pe o mataranga sculata?

  2. Povesti si nu chiar. Nu era vorba de fidelitatea femeilor ci asa cucereau siluind femeile altora…Peste tot barbatii sunt omorati si femeile sunt lasate gravide pentru a perpetua „neamul” cotropitorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *