>Sarutul – vorbe fara cuvinte

>Intotdeauna m-am intrebat „Oare cum e mai bine sa saruti?” sau „Conteaza asa de mult cum saruti?”.
Azi a fost o faza mai comica facuta de mine fata de prietena mea si m-am gandit mult la ea dupa ce am ajuns acasa. (scz Ysa :D).

In DEX, la sarut gasim:

SĂRÚT ~uri n. Gest constând în atingerea cu buzele în semn de afecţiune
.

Defapt, sarutul nu este nimic alceva decat o actiune prin care iti dezvalui tot ce nu pot exprima prin cuvinte.Mi-am amintit ca citeam candva pe net ca exista anumite caracteristici, tehnici, variante de sarut, amintesc stilurile de sarut cunoscute :

Sarutul incepatorului
Sarutul „Fluture”
Picatura
Sarutul Oriental
Sarutul Surpriza
„Lipairea”
„Lovitura Mediteraniana”
„Sarutul alunecos”
„Sarpele”
„Intinderea”


Acestea au fost cateva variante de sarut ( jos, aveti link-ul mama de unde am luat numele si detalii).Va prezint mai jos cateva caracteristici ale zodiei tale cand vine vorba de sarut, iar ca o concluzie: prefer sa nu ma iau dupa nimeni ci sa imi urmez instinctul in momentul acela.

Berbec
Dominator cum este de obicei, Berbecului ii va placea sa isi domine partenerul si atunci cand saruta. Saruturile Berbecului nu sunt in general foarte lungi, dar sunt extrem de pasionale. Berbecii pun toata pasiunea pentru persoana respectiva in sarutul cu aceasta.

Taur
Saruturile Taurului sunt lungi si extrem de senzuale. Taurii nu se grabesc atunci cand este vorba despre sarut si le place sa o faca pe indelete. In general, sarutul unui Taur vine din inima si exprima sentimentele acestuia fata de persoana cu care este.

Gemeni
Saruturile Gemenilor sunt extrem de scurte si „vorbarete”. Te vei opri des pentru a-i sopti partenerului mici replici amuzante in ureche sau pentru a chicoti. Nu iti domini partenerul in timpul sarutului.

Rac
Racii sunt recunoscuti pentru saruturile lor deosebit de tandre si senzuale. Sarutul unui Rac este plin de pasiune si extrem de protector, iar Racul tinde sa se piarda complet in acest sarut.

Leu
Saruturile Leului sunt salbatice, pasionale si lipsite de inhibitii. Durata lor variaza, dar in general sunt foarte lungi si dau senzatia unui intreg show, condimentat cu mici muscaturi. Leul nu saruta de doua ori la fel, ii place sa improvizeze pe moment si face tot posibilul sa isi impresioneze partenerul.

Fecioara
Saruturile Fecioarei sunt printre cele mai delicate saruturi: fine si extrem de subtile. Cu toate acestea, saruturile Fecioarei pot fi si extrem de senzuale, dandu-ti fiori pe sirea spinarii.

Balanta
Balanta pune in scena un intreg show atunci cand saruta. Ii place sa experimenteze si cauta sa-si uimeasca partenerul la acest capitol. Totusi, de obicei, isi lasa partenerul sa preia controlul la inceput.

Scorpion
Sarutul Scorpionului este profund si extrem de pasional. Scorpionii nu se concentreaza prea mult la sarut, acesta este de obicei un preludiu pentru ceea ce va urma apoi. Tocmai de aceea, sarutul va fi lipsit de inhibitii si plin de aluzii sexuale.

Sagetator
Saruturile Sagetatorului sunt spontane si pline de surprize. Este greu sa te obisnuiesti cu stilul de sarutat al Sagetatorului, deoarece acesta nu saruta de doua ori la fel. Are si obiceiul de a se opri din cand in cand pentru mici glumite si chicoteli in urechea partenerului.

Capricorn
Sarutul Capricornului este de regula indelung si relaxant. Capricornul se pierde in sarut si de obicei incearca sa se armonizeze cu partenerul in timpul acestuia. Nu este genul care domina, ci mai degraba genul care isi lasa partenerul sa conduca sarutul.

Varsator
Varsatorului ii place sa sarute cu ochii deschisi. Sarutul Varsatorului este de obicei umed si foarte salbatic. Ii place ca partenerul sa preia controlul si face tot posibilul apoi sa se armonizeze cu acesta.

Pesti
Saruturile Pestilor sunt romantice si foarte senzuale. De obicei saruta pe indelete si le place ca un sarut sa dureze cat mai mult. Pestii se pierd cu totul in sarut si fac tot posibilul sa se armonizeze cu partenerul.

Sursa pt. stiluri de sarut (link-ul va trimite direct la detalii):
www.sexpert.ro

2 comentarii la „>Sarutul – vorbe fara cuvinte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *