Tu îmi povesteşti, eu te premiez ! – Concurs

E frig, stai acasa la căldurică, atmosfera de sarbatoare si dureri de cap dupa betia de seara trecuta. Simti bucuria ce ti-a invadat sufletul dupa ce tot anul ai cautat sa faci lucruri bune si nu ti-a iesit. Asa ca iti propun o afacere: tu imi povestesti o intamplare amuzanta prin care ai trecut in anul 2011 iar eu in schimb te premiez cu un teanc de carti!

Ce trebuie sa faci? Cat de banal e sa-mi povestesti despre ceva amuzant? Pana si un copilaş din ciclul primar stie sa povesteasca cum a incercat sa sarute o colega draguta de clasa dar si-a udat putin chilotii pentru prima data; cum venise mai repede de la scoala si-a prins-o pe sora lui in timp ce se distra cu prietenul ei; sau cum tatal lui punea beculeţele pe brad dupa ce toata ziua a baut. Ce-i asa greu sa transpui ceva amuzant din realitate intr-un mic text ?

Ce se poate castiga ?! Un pachet de carti format din:

1.Isaac Bashevis – Singer (Laureat al premiului Nobel) – Sosa
2.Sylvie Anne Golberg – Clepsidra
3.Octavian Sava – Cazul Beilis
4.Iuliana Enache – Tu esti numarul 1
5.Karin Slaughter – Martin NeintelesulPerioada

de desfasurare a concursului 17 decembrie 2011 – 08 ianuarie 2012 .

Concursul este organizat de Nelida Mustafa si se adreseaza tuturor celor care văd acest articol, idiferent daca au sau nu blog! Sunteti rugati insa daca scrieti sub forma unui articol pe blog-ul personal sa includeti link spre http://nelidamustafa.blogspot.com

Asteptam povestile voastre amuzante pe adresa de mail:

n.lyda [ at ] yahoo [ dot ] com

alături de datele voastre de contact: Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon , cu menţiunea „Pentru concursul poveştilor amuzante”.

2 comentarii la „Tu îmi povesteşti, eu te premiez ! – Concurs”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *