Ajuns-am si editor…

” Salutari din Ardeal! Aici baiatu’ de dupa deal.

Cand Nelida mi-a spus de acest micut proiect am fost incantat. Intr-un fel si emotionat. Nu ma asteptam niciodata ca cineva sa ma caute ca sa ma intrebe daca nu vreau sa fac parte dintr-o echipa de mici scriitori. De fapt ma asteptam (ca sa fiu modest) dar nu mai aveam speranta. In nebunia mea, speranta moare ultima, nu Chuck Norris.

Si iata-ma aici, gata sa rup niste randuri si sa “aberez in timp ce altii cred ca filosofez. Si invers…”. Am sa-mi cer scuze public Nelidei, c-am mintit-o. Nu cred ca voi publica nici-un articol pe care l-am scris pe blogul personal, Elgee’s Blog, pe acest blog. Aici e cu totul altceva de scris, nu ma adresez doar oamenilor care ma citesc si cu care ma inteleg din Real Life – cum fac pe blogul personal. Aici am sa incerc sa aberez la scara inalta si astept replicile voastre taioase :) ) ”

Restu’ puteti citi pe Homul Universalis noua pagina unde am sa scriu. Relax, nu renunt la blogul meu, dar n-am putut sa nu accept oferta aceasta. Functia mea: editor. Nu o sa scriu editoriale, n-o sa fie vre-un Liiceanu, Plesu, CTP – sau altu. Voi fi doar eu, simplu. Cum functioneaza totul: o grupare de tineri care doresc sa experimenteze ceva nou in ale scrisului, un loc unde mai multi scriem, ne citim si ne cunoastem. Poate sa participe oricine, doar trebuie sa trimita un mail la n.lyda@yahoo.com sau dheus012@gmail.com . Rugamintea mea e sa trimiteti si adresa blog-ului si motivul pentru care doriti sa scrieti alaturi de noi.

Sper ca treaba sa decurga bine. Acum este sentimentu’ acela de nerabdare si emotie puternica. La fel a fost si cu #RomanianRevolution , unii find gata sa iasa in strada si sa arunce cu sticle incendiare in Casa Poporului. Pacat doar ca totul a murit – tipic romanesc…

Daca sunt nevoie de detalii suplimetare va rog sa ma contactati, sau… Discutam pe Homul Universalis mai multe 🙂

3 comentarii la „Ajuns-am si editor…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *