Carti si jocuri pe plaja

vacanta-mare

E al doilea an consecutiv cand merg la mare in Romania. Fiind mai de moda veche, statiunea Olimp e perfecta pentru mine. Fara galagie la 4 dimineata, fara baruri, discoteci si alte restaurante din care urla muzica (din fiecare alta melodie) si fara tocuri pe plaja. Media de varsta depaseste 35 de ani si singura problema ocazionala e cate un copil nebun, de obicei pe nume Bogdan, care urla fara intrerupere.

Timp de o saptamana am citit doua carti. Prima a fost Windows of the World a lui Beigbeder care e super si a doua a fost Minionii a lui Lynch. Pe ambele le-am condimentat cu articole din revistele National Geographic.

M-am bucurat cand am vazut alte persoane ca stau cu cartea in mana si citesc. Am observat insa marea discrepanta care exista intre parinti si copii. Pe cand parintele citea dintr-o carte, copilul de 5 ani se juca pe iPad. Sper doar ca era pe site-ul cu jocuri noi de logica sau alte jocuri online cu mahjong.

Inca trag tare pentru a-mi atinge obiectivul de a citi 40 de carti in acest an. Daca aveti recomandari de carti faine, va rog sa le lasati in comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *