Vrei sa te indragostesti de muzica? Du-te la un concert byron

fanfara militara bistrita

Chiar in a acea minunata zi credeam ca nu voi mai pleca de la agentie. Stiti momentul in car e observi ca esti singur in birou si iti dai seama ca mai ai o groaza de facut? S-a intamplat chiar in ziua in care byron canta la Cluj alaturi de Fanfara Militara Bistrita si Corul Excelsior. Dupa o cursa nebuna a soferului de 32B, am ajuns in fata Teatrului de Stat Cluj – Napoca. Plin de lume si noroc ca am vazut afisul cu „Presa & Blogs” ca sa intru mai repede. Atunci am facut cunostinta cu Cristi Florea care m-a indrumat spre loja bloggerilor.

corul excelsior

Primul concert byron la care am fost m-a facut sa ascult toate melodiile baietilor. Alaturi de Andrei si Vasile am asistat la un adevarat spectacol, nu doar la un simplu concert. Aranjamentele muzicale au fost bestiale. Cei patru sunt buni, cu adevarat buni, iar modul in care Fanfara Militara Bistrita reusea sa scoata in evidenta anumite bucati din piese a fost unic. Sala a vuit de incantare atunci cand Corul Excelsior, compus doar din copii, a adus pe fundal influente de opera.

Concertul byron de la Cluj-Napoca s-a numit „Electric Marching Band” care a fost inregistrat integral, urmand sa fie baza unui viitor DVD/Blu-ray. Mai jos va las cu o filmare de la concert ca sa vedeti ce fain a fost 🙂

* Poze si video de la Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *