Diva de pe Facebook

Vroiam de mult timp sa scriu despre dom’şoarele care sunt pe Facebook. Da, acele dom’şoare stilate, fardate, aranjate, cu buze de invidiat, sanii si fundul pe afara ca o invitatie spre altceva si pozitiile de inegalat. Arata bine, pe unele chiar ai dori sa le cunosti! …chiar daca au +4000 prieteni la 15 ani. Dar cine suntem noi sa le judecam ?! Suntem barbati?! Da, suntem barbati. 🙂

Prietenul meu Andrei Farnas este un tip de treaba. A fost  educat acasa, se observa ca are cei 7 ani de pe langa căsuţă, de aceea nu minte niciodata. Adica pe el n-ai cum sa-l prostesti asa usor, bine-bine, aici ne referim ca femeile n-au cum sa-l prosteasca. Dar si el se ţine tare! Face antrenamente, nu chiar zilnice, dar cum apuca.

Ultimul antrenament a lui Andrei a fost interesant. Adversara a fost una dintre stimabilele Dive ale Facebook-ului romanesc, Oana Radu. Eu n-o cunosc pe dom’şoara decat din poze, dar ai cate ceva de spus despre ea. Ca de exemplu: isi face poze in care focalizeaza doar fata, nu cred ca e din cauza kilogramelor corporale; are o arcuire ciudata a buzelor, nu cred ca insinuează ceva; are un piercing obraznic deasupra buzei superioare, ca sa nu zgârâie pe nimeni; si tot asa… Poze in pozitii pentru ridicare masculina nu si-a pus, deci de la mine are un punct in plus.

Iar acum… Dl. Andrei a discutat cu domn’şoara timp de cateva ore. Totul a inceput de la postarea pe Wall-ul propriu si personal al dânsului: „Îţi pui poze cu sânii dezveliţi pe trei sferturi ca să vedem cât îi ai de mari? Păi la 235 de kile în viu, cum pula mea să nu-i ai mari? =)) LIBIDINOŞENIE PĂ FAŢA! 😐 p.s: Vrei să mă iau şi de buze? :-/ :-„ .” Intr-un final, dom’şoara s-a prins ca este vorba de ea si-a inceput o discutie interesanta..

Oana Radu

 • hey….pt mine a fost commentu ala rautacios?
 • de la tine de pe wall

Andrei Farnas

 • nu neaparat 😕 … da’ vad ca ai motive sa te simti ;))…

Oana Radu

 • nu,dar ma deranjat aia cu 235 kg

Andrei Farnas

 • mai adaugam daca vrei…

Oana Radu

 • haha
 • nu dar esti chiar exagerat
 • treaba ta,,,,poate te crey
 • foarte fain
 • crezi

Andrei Farnas

 • nu ma cred foarte fain… da’ macar stau in banca mea, spre deosebire de altii…
 • altele… am gresit genul…

 

Restul discutiei poate fi citita aici . Pofta mare la ras 🙂

 

22 de comentarii la „Diva de pe Facebook”

  1. Nimic nu e mai frumos decat sa spui adevarul 🙂

   Precizare: Andrei n-a vazut c-am publicat asta, cred ca a mers la lucru pana la noapte. Sa vezi ce amuzant va fi cand va vedea ce-a facut prietenul lui scump si drag 😀

   1. Ii o maniera destul de dura pentru a spune adevarul . :))
    In legatura cu ce-ai scris mai jos : putina publicitate nu strica. :))

 1. Am aruncat o privire peste pozele de pe facebook…. imi aduc aminte de descrierea soacrei lui Al Bundy din serialul Married with children… O namila de femeie, Al ii folosea poza cind avea nevoie sa fie speriat sau ca anticonceptional natural (ii pierea orice chef de sex…).

 2. De fiecare dată când mai citesc câte-o însemnare de-a ta (de genul acesta) îmi vin în minte versurile: „Femei, femei… e plină lumea de nebune”. Of.

  Totuși, nu-mi pare rău că sunt femeie. Eu n-am ieșit așa de rău, sper să observe și altcineva asta :)). Păcat că trăim pe planeta pe care încă domină maimuțele. Of din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *