Donati hartie la mana a doua?

In patru ani de liceu am adunat o gramada de hârţoage. Trebuia sa prezentam minim trei proiecte pe semestru la contabilitate. Am pierdut timp in primul rand cu ele, apoi hartie si tus pentru printare. Mereu se intampla sa gresesti macar cinci pagini si-ti dadeai seama doar dupa ce le-ai pus in dosar. Asa ca noi hartii se consumau si copacii se taiau din paduri. Reciclarea nu e la moda in Romania insa eu m-am decis sa intru in actiune de ieri.

Din sertarul de la birou am scos doua mape destul de groase. Una era plina cu referate pe care nu le-am invatat niciodata si m-au ajutat doar la nota. N-am retinut multe informatii din ele cum nici din formulele contabile pe care le copiam dintr-o carte de sinteza, scrisa de profesoara, si pe care ne-a fortat indirect sa o cumparam.

M-am gandit totusi ca imi pot fi de folos acele foi din nou si nu le-am aruncat. Asa am inceput marea reciclare!

Cateva probleme cu ochii ma impiedica mereu sa citesc de pe laptop chiar daca am ceva super-extra ecran special pentru cei care stau mai mult de 12 ore Online. Imi obosesc repede si ma dor. Asa ca am downloadat toate cartile pe care vroiam sa le studiez si m-am pus pe treaba. Cu hartia la mana a doua pregatita, am apasat Print si cativa copaci imi multumesc acum.

Prima carte pe care am dorit sa o citesc a fost Cum sa faci bani de Serban Stanescu. Stiu ca are un nume strict de marketing insa in spate se ascund experientele personale ale autorului in incercarea lui de a ajunge un freelencer de succes. Dezbate pe larg problema Vocatie si a Talentului nativ. Prezinta cativa pasi care trebuie urmati pentru a pune aceste avantaje personale in practica si cum se ajunge la bani, sau la alte beneficii, din pasiunile tale.

Am pregatit pentru printarea de maine cateva carti de marketing pentru incepatori. Revin cu mai multe detalii curand si va indemn si pe voi sa nu aruncati hartiile din casa. In librarii cartile fiind scumpe, zic sa donwloadam si sa printam tot ce avem nevoie.

Spor la reciclat !

sursa foto

4 comentarii la „Donati hartie la mana a doua?”

  1. Foarte frumoasa initiativa ta. Dar atat timp cat hartia reciclata va fii mai scumpa decat cea „noua” nu multi vor cumpara hartie reciclata…aici cred ca ar trebui sa lucram

  2. shht :)) nu le da idei ca se scumpeste hartia normala.

    Ideea e ca sunt multi care au multa hartie si nu o folosesc, nu mai au ce sa faca cu ea si cel mai frumos ar fi sa recicleze, dar la noi mai trebuie sa treaca ceva timp sa invatam chestia asta.

    Este un beneficiu pentru mediu si pentru aerul pe care il respiram ca si asa mancam si bem toate prostiile, macar aerul sa fie curat.

    1. Da, asa ar fi cel mai bine. Tarile occidentale sunt deja destul de evoluate cand vine vorba de ecologie. La noi mai rau, desi nu judec ca am si eu pacatele mele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *