Zi-mi Coada Aurita si ai grija la dragon – #UrzealaBloggerilor

urzeala tronurilor

Pe vremea cand incepea nebunia serialului Urzeala Tronurilor, eu eram anti seriale. Pe ideea ca mai bine citesc o ora dintr-o carte, decat sa ma uit la un episod. Asta pana un coleg de palier (stateam la camin) mi-a povestit despre dragoni. A durat cateva minute pana sa ajung la laptop si sa caut mai multe informatii despre serial.

Am aflat azi de la Cristi Florea ca organizeaza impreuna cu HBO o super campanie intitulata #UrzealaBloggerilor. Ideea e sa scrii pe blog-ul tau in ce casa din Urzeala Tronurilor vrei sa fii si ce membru (existent sau inventat), urmand ca ulterior sa existe diferite activari cu bloggeri, in functie de casa pe care si-au ales-o.

Eu sunt aproape-aproape la zi cu volumele scrise de R. R. Martin si #recomand sa le cititi pentru a intelege in amanunt toate intrigile. Desi cunosc mai multe despre anumite persoanaje si care a fost parcursul lor, voi ramane la prima iubire. Aleg sa fac parte din Casa Targaryen si sa ma numesc Gratian „Coada Aurita” Targaryen. Daca pot alege si un dragon, vreau unul negru. Mare. Foarte mare. 🙂

Spune repede: tu din ce casa ai vrea sa faci parte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *