Femeile, acest rau necesar

* articol scris beat

Trang linie si analizand ultimul an, spun sincer si fara jena ca fara ajutorul unor femei nu as fi reusit sa fac toate cate am facut. Plus ca mai sunt o gramada ce doresc sa le fac. Acest rau necesar pentru noi, barbatii, poate sa faca minuni. Eu sunt cam tinerel la 18 ani si poate vorbesc prostii. Sau sunt prea beat in momentul acesta. Dar le iubesc, dom’le!

Daca n-ar fi fost o anumita femeie, in momentul acesta n-as fi avut o carte gata scrisa ce asteapta sa intre in tipografie. Chiar daca suferinta m-a adus pe acel drum, n-as fi reusit singur. Poate azi nu mai scriam deloc.

Daca n-ar fi fost o anumita femeie, n-as fi avut destul sange ca sa spun adevarul si sa stiu cum sa ma orientez printre oameni. Mi-a explicat cum e bine sa profiti in modul sublim si ce tactica sa folosesti fara sa fii observat.

Daca n-ar fi fost o anumita femeie, in momentul acesta as fi pierdut timpul prin parc in loc sa caut metode de-a face un ban. M-a ambitionat la maxim acea dom’şoara ce statea picior peste picior si era increzatoare in viitorul ei. Facea canto de cativa ani si canta cu o formatie. Ii placea asta. Mi-a spus ca daca am un hobby sa-l exploatez la maximum, asa pot sa scot profit.

Daca n-ar fi fost o anumita femeie, acum eram pierdut. Fara suflet. Mi-a reamintit ca a avea suflet nu inseamna sa o scoti in Centru la suc si sa platesti tu. Mi-a reamintit ca dragostea nu se bazeaza pe hainele cumparate sau declaratiile siropoase. S-a pus in fata mea, cu degetele de la mana dreapta mangaindu-mi obrazul si mi-a soptit suav ca dragostea poate fi simtita prin simplul sarut cu ochii inchsi. Atat…

Femeile, acest rau necesar…

sursa foto

10 comentarii la „Femeile, acest rau necesar”

  1. Pot sa mai zic ceva? Femeia… fie buna fie rea, ai nevoie-n viata ta si d’asa ceva! 😀 de acord cu tine, daca n-ar fi fost o anumita femeie, cu siguranta multi dintre noi nu mai eram ceea ce suntem acum. Si daca, pentru mine, nu ar fi existat acea „ea”, acum nu ne cunosteam. Asa ca… intotdeauna o sa fie nevoie de o „ea”.
    Fain scris! 😉

  2. Gratian
    Nu pot sa cred ca aceeasi persoana care posteaza atat de frecvent bancuri misogine(am citit cam toate articolele postate de tine) a scris un articol atat de frumos.
    Felicitari, un articol superb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *