Invitatie in Club

Cand pronunti cuvantul „club” prima oara la ce te gandesti?

  1. La niste pereti inauntru carora stau mai multi oameni imbracati sumar care danseaza? Muzica zguduie licorile ce se afla in pahare, femeile incearca sa isi arata senzualitatea pe diferite piese iar şiroaiele de transpiratie curg mai abudent ca volumul de apa de la Cascada Niagara?
  2. La tigarile Club pe care le fumau parintii nostrii ? (erau de calitate si puteai sa pui mana mai repede pe ele decat Kent 100’s sau altele)
  3. La un loc unde sunt adunati cativa oameni cu interese comune ce discuta diferite teme ? Un fel de Club de la Roma doar ca nu sunt masoni (?) si nu iau decizii/discuta despre teme la nivel global?

Sigurat eu ma gandesc la a treia varianta 🙂

Ideea stiu ca a pornit de la Razvan Rosca. Nici nu stiu de cine am fost invitat, stiu doar ca am ajuns acolo. La inceput eram mai putini si nu curgeau articolele, acum totul s-a schimbat: niste oameni faini, care isi iubesc blogurile si ne impartasesc ce simt si ce gandesc.

Ne gasiti pe Facebook cautand Clubul Bloggerilor. Nu vand vre-un produs deci n-am sa incep cu tot felul de laude si cât lapte si miere exista. Totul e la inceput dar speram sa se dezvolte cat mai puternic.

Prin decizie comuna s-a hotarat sa se faca si un site: http://clubul-bloggerilor.net/ .

Usa e deschisa pentru toata lumea, dar mai usor cu spam-ul 🙂

2 comentarii la „Invitatie in Club”

  1. multumim pentru promovare. Am fi recunoscatori daca ai putea pune un link in blogroll sau un banner 125×125 cu clubul. Pentru banner sau link lasa un comment pe c-b. Multumesc anticipat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *