Ma indoiesc, deci exist…

Sunt pe domeniul propriu de peste doua saptamani si treaba merge. Am incercat sa scriu minim un articol pe zi – n-am luat la numarat promovarea artistilor indragiti – si am reusit sa ma tin de treaba. Insa nu e asa cum speram, sau cum ma asteptam sa fie. E diferit sa fii tu pe picioarele tale

N-am sa mint si va spun sincer ca urmaresc la cateva zile statisticile blogului. Mi-am facut un cont pe Google Analytics si pe Histats, acestea am inteles ca ofera cele mai reale statistici. Stiam ca vizitatorii vor scadea, vizualizarile la fel, insa ce m-a uimit a fost redirectionarea de pe Google. Am inscris site-ul si nimic, n-am avut aproape o saptamana nicio vizita via Google pentru un cuvant cheie.

Ce-am facut ca sa am mai multi vizitatori si-o mica indexare ? Am inceput sa postez link-urile pe Merita Citit, Cică, uLink, ToateBlogurile, status Messenger,  Twitter, Facebook si grupurile in care sunt, mai ales in Clubul Bloggerilor. Am instalat si cateva Plugins-uri pentru SEO dar inca rezultate uimitoare n-am observat. Vizitatori vin cand scriu un articol interesant, dar doar atat. A doua zi contorul nu trece de 30 vizitatori.

Nu vreau sa afirm ca blogul meu chiar e super, ca va fi unul intre cele mai bune in viitor, ca n-o sa ma las, ca o sa fac si-o sa dreg. Stiu ca degeaba am 1000 de vizitatori pe zi daca doar 10 dintre ei inteleg ce vreau sa spun. Totusi, parca ar exista o motivare in plus vazand cifrele de pe contor mai mari. Articole cu sfaturi pentru noi, incepatorii, am citit insa nici unul n-a fost asa cum am vrut.

8 comentarii la „Ma indoiesc, deci exist…”

  1. O greseala pe care o faci sunt aceste multe taguri pe care le faci. Ai putea sa ai in timp si niste penalizari pe chestia asta. N-am timp acum sa detaliez dar iti explic eu. Cert e ca ai enorm de multe si ele practic apar in google drept pagini diferite (titlu si link diferit) dar exact acelasi continut. Google ar putea crede ca-l spamezi.

    Oricum, nu asta e cauza principala pentru care nu iei trafic inca ci pur si simplu faptul ca inca nu ai multa vechime. Probabil ca mai merg o gramada de vizite catre pagini de pe vechiul blog. In timp se va prinde google ca aici trebuie sa trimita acei vizitatori.

    Rabdare si tutun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *