Meet Magento Romania 2015: mai mare si mai spectaculos

magento-developer-cluj

Citeam in editia de luna trecuta a revistei Forbes despre deficitul spatiilor de birouri pe care Romania il are in acest moment. Exista chiar si o sectiune speciala in care se discuta despre orasul Cluj-Napoca, facandu-se referire la un adevarat Imperiu IT.

Meet Magento Romania 2015 se pregateste si anul acesta sa ofere un eveniment unic in zona de eCommerce. Datorita succesului pe care l-au inregistrat anul trecut, organizatorii se asteapta ca editia Meet Magento 2015 sa inregistreze un public cu 50% mai numeros, oferind in schimb un panel mai indraznet de speakeri, agenda mai bogata si un expo zone imens.

„Succesul primei editii ne-a dat curajul de a ne propune un eveniment mai mare si mai spectaculos pentru anul acesta. Meet Magento va pastra, mai presus de toate, traditia evenimentelor de calitate pentru profesionistii si companiile din eCommerce-ul romanesc.” a declarat Sandu Babasan, Event Manager al Meet Magento Romania

Meet Magento 2015 se va desfasura in 2-3 octombrie, la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca. Evenimentul este compus din doua parti:

  1. partea pentru business, dedicata proprietarilor de magazine, oamenilor de marketing si furnizorilor de servicii
  2. partea pentru developeri, avand o serie de workshop-uri si diferite teme de discutie pentru industrie

Biletele Early Bird s-au pus in vanzare si va incurajez sa nu pierdeti timpul. Pretul unui bilet incepe de la 50 Euro si poate ajunge la 100 Euro, in functie de cat de lenesi sunteti si cat trageti de timp pana sa va rezervati locul. Intrati sa beneficiati de Oferta Early Bird.

Imi place ca au evenimentul impartit in doua parti distincte, personal fiind interesat mai mult de partea pentru business. Va mai anunt pe parcurs ce informatii proaspete mai primesc si astept cu nerabdare sa ne vedem la eveniment. Pariez de pe acum ca va lasa o impresie unica in zona evenimentelor din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *