Mintea unui barbat divortat

de Adrian Sahr

Aveam o perioada foarte buna cu cateva luni in urma in care blog-ul meu traia doar din vizitele venite pe cuvintele banc misogin. M-am reprofilat pe misoginism si nu pot spune ca mi-a disparut de tot din sange. Si nici n-ai cum, pentru ca unele fraze si situatii sunt atat de adevarate incat iti e mai mare dragul sa le spui.

Tot in acea perioada primesc de la Andrei Farnas un .pdf dubios. Imi zicea ca e extraordinar si se potriveste de minune cu stilul meu. L-am lasat putin in asteptare si m-am apucat sa-l citesc intr-o seara ploioasa undeva la tara. Si am ras cu lacrimi…

Se facea ca iubeam. Eram indragostit si o vedeam doar pe ea. Voiam sa am orgasm si cu altele, dar il pretuiam pe al ei.

Se facea ca ne era bine, caldut, promitator. Ma speria gandul vesniciei alaturi de ea, o singura femeie, dar stiam ca voi experimenta indeajuns de mult incat sa ma potolesc.

[…]

Apoi mi-a pus conditii. Dupa care mi-a dat un ultimatum. Dupa care s-a mutat la ma-sa. S-a strigat linie: pacientul era mort.

Am cazut in genunchi si mi-am admirat balele in cadere. Eram tot eu, dar mai prost si al dracului de norocos: o femeie ma refuza, milioane ma asteptau.

Ma asteptau, dar nu sa le intru in familie si sa le cunosc parintii si obiceiurile plicticoase de pranzuri cumparat din albumele Kodak. Nu, nu aveam de gand sa ascult mofturile si conditiile unui nou clitoris in spume. Noua mea dieta implica doar conditionarile mele: stai asa, intoarce-te, musca-ma, ia-mi-o in gura, da-i-o si sorei tale…

e-book , facebook

Mintea unui barbat divortat prezinta gandurile, conceptiile si situatiile unui misogin de prima mana. Dupa ce sotia il paraseste, ajunge sa se refugieze prin paturile de hotel si se implica in experiente sexuale cat mai diverse.

Stilul in care sunt povestite situatiile este de milioane. Imi place la nebunie cum sunt construite frazele si interpretarile anumitor situatii. Ajungem sa cunoastem nenumarate femei precum Ana, Simona, Tania, Agata, Iulia, Laurentia; adancimile cercetate prin camere de hotel, masini, apartamente de vanzare, cluburi, benzinarii si alte cele.

Pentru ca barbatii chelesc in draci, femeile au renuntat la parul pubian.

Cine iubeste merge cu metroul. Cine isi permite, cu masina.

Stii ca o iubesti cu adevarat daca intr-o buna zi mergi cu ea sa isi aleaga sicriul si va certati din cauza captuselii.

O lectura interesanta, cu mult umor negru si cu adevarul spus in fata. Nu este recomandata mamelor si nici domnisoarelor care plang la piese de dragoste. Mai mult ca sigur ar trebui sa fie inclusa in categoria „Carti obligatorii de citit inainte de casatorie” si promovata de toate site-urile de Dezvoltare Personala.

Peste toate astea, a avut un succes urias pe internet si merita sa dati Like la Mintea unui barbat divortat pe Facebook 🙂

6 comentarii la „Mintea unui barbat divortat”

  1. Am fost in situatia si inca sunt in situatia de a fi barbat divortat, si evident sunt in situatia de a nu mai pune mare pret pe cuvinte ci mai degraba pe fapte.. 😀 deci.. mno.. mortii cu mortii, vii cu vii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *