Servicii gratuite pentru bloggerii incepatori

Curand implinesc un an de cand am propriul meu domeniu. Am inceput mai timid pentru ca nu stiam exact cu ce se mananca gazduirea si plata pentru domeniul propriu. Noroc cu cativa prieteni care m-au ajutat si intr-un final n-a trebuit sa platesc decat domeniul. Ieri insa un prieten mi-a cerut ajutorul pentru ca doreste sa treaca pe picioarele lui de blogger si se afla in aceiasi situatie ca mine cand eram la inceput.

M-am plimbat prin blogosfera ceva timp si am intalnit tot felul de societati care garantau marea cu sarea, insa erau doar vorbe in vant. Cand aveam nelamuriri am apelat mereu la cativa specialisti care imi spuneau gratuit tot ce nu intelegeam. Nu sunt prea familiarizat cu domeniul insa ii recomand cu caldura pe cei de la Acip Hosting indiferent de problema.

Imi place la ei ca au abordat cateva tactici interesante de marketing si site-ul de prezentare este bine pus la punct. Pentru bloggerii incepatori au oferta de a testa gratuit timp de 30 de zile serviciile lor.

Nu zic ca sunt cei mai buni, insa zic ca se pricep foarte bine la ce fac. Cel mai mult imi place ca mereu este Online un membru din echipa, pregatit sa-ti raspund pe Live Chat. Ii recomand cu caldura daca sunteti la inceput si aveti nevoie de indrumari pas cu pas!

3 comentarii la „Servicii gratuite pentru bloggerii incepatori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *